DVSC kézilabda

2014. november 21., 20:58

Nagy csatában sikerült győzni

A DVSC hatalmas küzdelemben, háromgólos félidei hátrányból fordítva szerezte meg a két pontot, és ezzel megerősítette helyét a középházban.

Nem volt jó előjel, hogy Lajtos Nóra kénytelen volt kihagyni a mérkőzést, és annak a Horváth-Pásztor Bettinek kellett hoznia a meccset, aki nemrég még éppen a mostani ellenfél kapusával rivalizált Róth Kálmán irányítása alatt.

Ennek ellenére jól indult a mérkőzés hazai szempontból, Varsányi Nóri és Lilija Gorilszkaja is duplázott. Aztán a nagy küzdeni akarás megbosszulta magát: a figyelmetlenségeket, eladott labdákat, kihagyott ziccereket kíméletlenül kihasználták a vendégek, és 17 perc után a Mosonmagyaróvár vette át a vezetést. A Loki az első félidő további részében csak futott az eredmény után, a legnagyobb hátrány négy gól is volt, pedig a két csapat játékában nem volt ekkora különbség. A játékrész végül 12:15-ös eredménnyel zárult.

A második félidő elején megtáltosodott a Loki, összeállt a védelem, a kapuban pedig Horváth-Pásztor Betti bravúrt bravúrra halmozott, így tíz perc alatt sikerült egyenlíteni (18:18). A Loki-vezetés ellenére a két gárda fej fej mellett haladt, és újabb tíz perc múlva ismét a vendégeknél volt az előny (21:22).

A végjátékban még egyszer vezetést szerzett a Loki, és Kudor Kitti rutinos irányításával sikerült megtartani az előnyt. Ezzel fontos találkozót nyert meg a DVSC ahhoz, hogy lehorgonyozzon a középházban.

Részletek: onlajnok.com.

Szólj hozzá elsőként!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz!
(Vagy regisztrálj!)További hírek

2019. december 23., 18:00

Elköltöztünk!

sportstatisztika.com Tovább...

2019. december 16., 16:00

Feltámadás! Sportstatisztikai oldalként születünk újjá

A céldátum 2019. december 24. Részletes naprakész adatokkal, archívummal, érdekességekkel készülünk. Tovább...

2014. november 30., 10:48

Az olasz válogatott a Hódosban

December 5-én 17:30-kor az olasz válogatottal játszik edzőmérkőzést a DVSC. Tovább...

2014. november 21., 20:58

Nagy csatában sikerült győzni

A DVSC hatalmas küzdelemben, háromgólos félidei hátrányból fordítva szerezte meg a két pontot, és ezzel megerősítette helyét a középházban. Tovább...

2014. november 20., 16:01

Újabb fontos mérkőzés

Pénteken ismét egy közvetlen rivális látogat a Hódosba. A Mosonmagyaróvár legyőzése kulcsfontosságú, ha a Loki az alapszakaszt a legjobb nyolc között szeretné zárni. Tovább...