DVSC kézilabda

2014. november 4., 13:44

A Pénzügyőrön keresztül vezet az út a legjobb nyolc közé

A Magyar Kupa negyedik fordulójának szerdai mérkőzésén a tét a legjobb nyolc közé jutás. Ehhez a budapesti Pénzügyőr SE-t kell legyőzniük a lányoknak.

A nagy múltú klub, mely különböző neveken (Bp. Spartacus, Kőbánya, Pénzügyőr) 1980 és 2006 között az NB1-ben is állandó ellenfele volt a DVSC-nek, a két csapat 68 találkozójából 20 alkalommal nyerni is tudott. A kupaküzdelmek mérlege még érdekesebben fest: az eddigi nyolc találkozóból ötöt ők nyertek.

Ellenfelünkkel utoljára két éve találkoztunk, az akkori kupatalálkozó 13:29-es Loki-győzelemmel zárult. Érdekesség, hogy ez volt az első alkalom, amikor hazai pályán meg tudtuk verni őket a kupában, vagyis van még mit javítani a jelenleg 20 százalékos mérlegen.

A legutóbbi összecsapáshoz hasonlóan idén is csak a nagyarányú győzelem az elfogadható, hiszen az osztálykülönbségen túl a Pénzügyőr saját bajnoki sorozatában (NB I/B nyugati csoport) sem szerepel túl jól: hét mérkőzés után egy győzelemmel és hat vereséggel jelenleg a 12. helyen állnak a tabellán.

A cél tehát a győzelem és a továbbjutás!

A 17:30-kor kezdődő mérkőzést a Halász András, Tarnavölgyi Gergely bírópáros vezeti, akik első alkalommal fújják a a sípot Loki-meccsen.

Ne felejtsétek el a góltotót!

A onlajnok.com-on egyelőre nincs fent közvetítés, ha valaki talál a mérkőzést közvetítő helyi médiumot, akkor kérjük, tegye közkinccsé ezt az információt.

Szólj hozzá elsőként!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz!
(Vagy regisztrálj!)További hírek

2019. december 23., 18:00

Elköltöztünk!

sportstatisztika.com Tovább...

2019. december 16., 16:00

Feltámadás! Sportstatisztikai oldalként születünk újjá

A céldátum 2019. december 24. Részletes naprakész adatokkal, archívummal, érdekességekkel készülünk. Tovább...

2014. november 30., 10:48

Az olasz válogatott a Hódosban

December 5-én 17:30-kor az olasz válogatottal játszik edzőmérkőzést a DVSC. Tovább...

2014. november 21., 20:58

Nagy csatában sikerült győzni

A DVSC hatalmas küzdelemben, háromgólos félidei hátrányból fordítva szerezte meg a két pontot, és ezzel megerősítette helyét a középházban. Tovább...

2014. november 20., 16:01

Újabb fontos mérkőzés

Pénteken ismét egy közvetlen rivális látogat a Hódosba. A Mosonmagyaróvár legyőzése kulcsfontosságú, ha a Loki az alapszakaszt a legjobb nyolc között szeretné zárni. Tovább...